Følelsen av yogaretreat: Kajas minner fra fjellet

Yogaretreat på fjellet i sommer?

Har du noen gang lurt på hvordan det ville vært å delta på en sommer yogaretreat på fjellet? Vel, Kaja Schinnes var med på akkurat det i 2021, og nå som hun selv er en fersk yogalærer, har vi hatt noen samtaler om hennes erfaringer. La oss ta en titt på hva hun har å si om denne minneverdige opplevelsen og la deg inspirere av den transformative kraften til yoga i en storslått fjellsetting. Her er Kajas ord:

En magisk uke på Jønnhaltsetra

Jeg var så heldig å få oppleve en ukes yogaretreat på Jønnhaltsetra sommeren 2021. Når jeg nå sitter og skriver noen ord om mine opplevelser, tre år senere, kan jeg fortsatt tydelig se for meg både stedet og kjenne følelsene det vekket i meg.

En romantisk oase

For en som er over middels glad i det romantiske og tradisjonelle, forelsket jeg meg helt i stedet. Gamle tømmerhus med gress på taket omringet av vakre blomsterenger. Tente lys i messingstaker, blondeduker på bordene og markblomster i vaser.

Yogaens kraft og ro

Den rolige, men samtidig så kraftfulle yogaen og Sigrun sin behagelige og jordnære måte å undervise på hjalp meg med å koble meg på kroppen igjen.

Eventyrlig fjellturer

Fjellturene med irrgrønne, mosedekte fjell, fossefall og forfriskende bad i kalde fjellkulper og skogsvann var rene eventyret.

Nytelse for sansene

Maten var alt man kunne ønske seg. Ren, fargerik og smakfull mat som tilfredsstilte både øyne, munn og mage.

Dype samtaler og menneskemøter

For ikke å snakke om de gode samtalene om livet og de fine menneskemøtene.

Minner å Ta Med Seg Videre

Plukking og tørking av kamilleblomst og geiterams er også et vakkert minne som jeg har tatt med meg videre.

Pusterom for Kropp, Sinn og Sjel

En uke på Jønnhaltsetra med påfyll for kropp, sinn og sjel ga meg et kjærkomment pusterom. En mulighet til å være, sanse og nyte.

Min varme anbefaling

Veldig takknemlig for det jeg fikk oppleve og at jeg i dag fortsatt kan hente fram minner fra en ekstra fin uke i ekstra fine omgivelser. Anbefales varmt! “

Tekst og alle bilder: Kaja Schinnes - deltager på Yogaretreat på fjellet sommeren 2021