Vi legger om kursen på Yogatid - bli med på reisen videre !

På Gran Canaria blir det yogaferier med utsyn. Rockue Nublo.jpg

Vi legger om kursen på Yogatid - bli med på reisen videre !

Et eventyr av et yogaunivers er i støpeformen.

Yogastudioet i Drammen legges ned i sin nåværende form. Framover vil vi gi deg muligheten for enklere tilgang til yoga i hverdagen og samtidig flere anledninger til å rykke deg selv ut av den daglige tralten, og få mer inspirasjon og påfyll du kan bringe tilbake igjen til …. nettopp hverdagen.

Yogatids kursendring vil påvirke deg, og det er viktig at du ikke går glipp av noe. Jeg oppfordrer deg derfor til å abonnere på vårt nyhetsbrev hvor alle kommende prosjekter annonseres først.

Jeg vil fra høsten 2021 ha min base med familien på Gran Canaria. Min kjære har fatigue og solen og varmen gir ekstra energi som kommer oss alle til gode.

Jeg ønsker å la yogasolen skinne på deg også! Se hvilke muligheter det nye Yogatid gir deg. 

Vi endrer kursen fra drift av studioet i Drammen over mot å tilby:

  • Enklere tilgang til yoga hjemme i stua

  • Flere spennende eventer og workshop

  • Flere yogareiser, retreater, ferier og fordypningskurs i Norge og på Gran Canaria

  • Enkeltevents og kurs i Drammen og Oslo

I desember, januar og i alle sommermånedene er jeg hjemme i Norge og du vil kunne ta yogatimer og gå på kurs med meg. Jeg fortsetter også samarbeidet med vår fantastiske bukett yogalærere. Kurs vil rulles ut og lanseres løpende på nettsiden.

Pass på at du abonnerer på nyhetsbrevet så vil du ikke gå glipp av noe.


Slik kan du enkelt fortsette med Yogatid i hverdagen


Online yogakurs en gang i uka

Fra august sender jeg direkte fra Gran Canaria. Jeg setter opp kurs både for nybegynnere for erfarne.

Yoga gjennom Face-book

En 20 minutters økt i hverdagene. Et lavterskel tilbud for alle. Fokus på å smøre ledd, få i gang blodsirkulasjonen og koble på pusten. Litt yoga hver dag er bedre enn et skippertak i ny og ne.

Online yogabibliotek med innspilte videoer og lydfiler

Gjennom pandemien har vi samlet over 40 yogaklasser Nærmere 40 yogatimer er blitt tatt opp og lagret i vårt online yogabibliotek slik at du kan gjøre yoga hjemmefra når du vil. Vi kommer til å videreutvikle biblioteket både med kortere temabaserte økter, og fulle yogaklasser.


Slik kan du få ekstra yogapåfyll å bringe tilbake til hverdagen

Yogaferie og retreat i Norge

Både sommer, høst og vinter vil det være yogaretreater på fjellet i Norge. Vi har allerede gjennom flere år etablert oss på Jønnhalt Gjesteseter på Venabygdsfjellet ved inngangen til Rondane.

Du vil finne både kurs for nybegynnere og for deg som er mer erfaren. Kanskje kan vi også skape drømmeyogareisen din på et helt nytt og uventet sted. Selv har jeg bodd hele ungdomstida mi i Nord Norge og lengter tilbake dit. Er du med?


Sol, yoga luksus og vandring på Gran Canaria

I mars før pandemien holdt vi en fantastisk Luksus Yogaferie på fem stjerners hotell rett ved stranda i Arguineguin. Vi bodde i stoooore suiter, fikk deilige behandlinger, og nøt variert og spennende mat. Morgenyogaen gjorde vi i et luftig lokale med utgang til haven, og ettermiddagsyogaen under palmene. Dette skal vi gjenta.

Gran Canaria har også fantastiske fjell og grønne daler med trær i mandelblomstring. Jeg ser for meg en yoga og vandretur langs pilgrimsruta tvers over øya, med overnattinger på små rurale hoteller med lokale smaker og spesialiteter.


Hvorfor vi legger ned studioet i Drammen

Tid til å videreutvikle Yogatid

Ingenting er sikkert her i livet, foruten at vi vil oppleve endringer. Yogatid er min første baby og jeg har næret dette barnet siden 2010 og siden 2012 med studio i Drammen.

Jeg har lenge hatt lyst til å fokusere mer på de lengre kursene hvor jeg sammen med dere kan utforske flere lag av yoga og i oss selv. I flere år har jeg undersøkt og jobbet for å få med meg noen til å drifte yogastudioet i Drammen, slik at jeg kunne frigjøre mer tid til dette.

Jeg kunne ikke bare slippe dere og barnet Yogatid. Mange gode menneskemøter i yogarommet har det vært. Å få følge dere og observere den endringen som har skjedd mange over tid gjennom yogaen!  

Pandemiens omveltninger

Jeg har kjent et morsinstinkt og et beskytterbehov for felleskapet i Drammen slå inn. Men det heter at man må kutte navlestrengen, og gjennom dette året med pandemi har de store omveltningene som har skjedd fungert som et batteri mot den retningen jeg ønsker å gå i.

Gjennom det siste året har også alle mine yogalærere opplevd store endringer, måttet skifte beite, fått nye jobber, tatt utdanning, flyttet og etablert egen behandlingspraksis. Fantastiske ting har rullet ut av pandemiens stille jordskjelv. Jeg måtte også reforhandle kontrakten på yogalokalet, og gårdeieren ønsket å øke med 40% fra nyttår ……
Batteriet er nå sprengfullt og skyver meg fram!

Jeg vil fortsette å bidra på din yogareise

Jeg velger å omfavne endringene og ta imot mulighetene. Yogatid kommer til å videreutvikles, vokse og gro. Jeg fortsetter å samarbeide med den store buketten av yogalærere som har gjort Yogatid så levende.

Når jeg er hjemme i Norge i desember rundt jul, påske og i sommermånedene blir det yogaworkshops og kurs både på fjellet, i Drammen og i Oslo.

Jeg er her og vil fortsette å bidra med det jeg kan på din yogareise.

 

La oss dele våre gode yogaopplevelser

IMG_20190312_121351_660 (1).jpg

Legg gjerne igjen en kommentar om hvordan din yogareise med oss har vært så langt og hva du ønsker deg framover. Har du opplevelser med Yogatid som det er hyggelig å dele? Kanskje har du en god venn du vil ta med på reisen videre og et drømmested for yoga som du kan tipse oss om?

Varm hilsen fra Sigrun og yogalærerne