Tilbake til alle arrangementer

Sommeryoga i Drammen - 5 dagers fordypning


  • Yogatid 13 Nedre Storgate Drammen, Buskerud, 3015 Norway (kart)
5E8A0095.jpg

VELKOMMEN TIL YOGAKURS I ELVEBYEN 28.juni-2.juli

Intensiver din yogapraksis. Totalt nesten 20 timer med pust, oppmerksomhets trening, avspenning, fysiske øvelser, meditasjon, og yogateori.

Du trenger ikke være spesielt myk eller godt trenet for å gjøre yoga. En interesse for seg selv, ens energi og teknikker for å bli kjent med disse er nok. Både nybegynnere og de med yogaerfaring vil ha utbytte av kurset. Tidligere har også yogalærere som ønsker påfyll deltatt på kurset.

Vi har satt opp to fordypningskurs i 2021.

Kursstedet

Yogatid i Drammen ligger sentralt på Bragernes, og er lett tilgjengelig fra tog, og buss. Godt med parkering rett i nærheten. Kommer du langveis fra og trenger overnatting anbefaler vi airbnb. 

Yogaen

Sigrun underviser i klassisk yoga der vi har fokus på pust, avspenning og meditasjon i tillegg til de fysiske øvelsene. Det vil også bli noe bruk av mantra, potente lydvibrasjoner, for å harmonisere kropp og sinn. Åpent nivå, passer både nybegynnere og deg som vil fordype deg mer i klassisk yoga. Det blir satt av tid hver dag til teori med temaene:

  • pustens fysiologi

  • yogafilosofi

  • yoga & mat

  • yoga i hverdagen

  • chakra-systemet (kroppens energisentre)

Dagsplan mandag 21. juni- fredag 25.j uni. Dagene vil variere noe, men vil typisk se slik ut:

10.30 – 12.00 Dynamisk fysisk yoga, pusteøvelser og meditasjon

12.00 – 12.45 Lunsjpause, vi nyter en deilig grønn lunsj levert fra Condelica. Ta gjerne med te på termos eller vannflaske. Ved fint vær tar vi med lunsjen ut i det fri.

12.45 – 14.00 Yogateori og samtale.

14.00 – 14.20 Dybdeavspenning, Yoga Nidra

14.20 – 15.00 Rolig fysisk yoga og pusteøvelser, ved fint vær kan vi ta med yogaen ut.


Pris

4200,- inkludert all undervisning og grønn lunsj hver dag. Du får også et kurshefte med yogaøvelser til hjemmebruk. Depositum på 1000,- kr betales ved påmelding. Restbeløpet faktureres og sendes din epost i slutten av mai.

Koronatiltak

  • Skulle kurset bli avlyst pga koronatiltak får du alle penger tilbake.

  • Maks 10 deltakere - god avstand i yogarommet.

  • Du medbringer din egen tynne yogautstyr. Du vil trenge yogamatte, pledd og pute. Du kan låne pledd,pute og tykk yogamatte av oss om du ønsker, og som du beholder som ditt hele uken. Dette utstyret har vært i “karantene” og ikke vært brukt på forhånd.

  • Ingen hands-on assistering fra læreren.

  • Vi vasker gulv og områder utsatt for berøring hver dag etter kurset.

  • Du kan ikke delta derom du nylig har vært i kontakt med noen med symptomer, eller selv har influensasymptomer.

Sigrun.jpg

Sigrun

Jeg gleder meg til å ta deg med på et dykk inn i den klassiske yogaen. Vi jobber helhetlig med fysiske øvelser, pust,avspenning og meditasjon. Jeg har snart 15 års undervisningserfaring og er kjent for å kunne tilpasse yogaen til den enkelte. Jeg var i 2008 ferdig utdannet yoga og meditasjonslærer ved den 3,5 årige Yogalærerskolen i Norge (1000-timer) Jeg gikk i samme periode i lære ved Yggdrasil Yogaskole. De seineste årene har jeg videreutdannet meg i meditasjon, Yoga Nidra og Kriya yoga med mine lærere Peo og Parvati. "Jeg har gjennom mine år som yogalærer møtt mange mennesker på yogamatta, og ser at det essensielle for moderne mennesker, og som jeg stadig mer kommer tilbake til i min undervisning er : PUST; HVILE OG VÆREN!"

Tidligere arrangement: 31. mars
Yoga påske på fjellet
Senere arrangement: 10. juli
Sommer Yogaretrett på fjellet